Happiness Is A Cigar Called Turplan. - Sweet As The Moment When The Turplan Went "Pop"

Ett måste på jobbet

Posted Sept. 26, 2017, 9:47 a.m. By turplan Tags: Mat och dryck

Det är verkligen viktigt för mig att det finns en bra kaffemaskin på jobbet, det är nog många med mig som tycker att det är värt att få en bra kopp kaffe på jobbet när man kommer på morgonen. 
Ja det är verkligen värt att kunna ta en bra kopp så att man orkar jobba och har energi till att jobba och må bra när ma när där.
Så det är något som alla chefer borde se till att man kan ha en bra kaffemaskin på jobbet. Det är verkligen något som man bör göra och se till att få till.

Värt det på så många plan

Ja det är verkligen värt att kunna få en bra koppa kaffe, det gör att att man jobbar bättre och att man känner att man trivs bättre på sin arbetsplats. Ja det finns många fördelar med att kunna ha en bra kaffemaskin på jobbet. Så det är något som man tjänar på och det är ju något som många tycker om, det är något som man kan tänka på om man funderar på att skaffa något nytt till jobbet. Det är värt att få en ny kaffemaskin.
Ja när det kommer till mat och dryck då tycker jag att det är värt att köpa det som är någon krona dyrare så att man får det som verkligen är gott och det vill man ju ha.
Så fungera på vad man kan skaffa sig något gott och fräscht. Ja det finns så många bra maskiner som man kan skaffa så nån sak väl passa och det är ju toppen att man kan välja på så många olika saker och så många olika maskiner och saker. Så något ska ju passa alla, det gäller att få till det bara så att det blir så bra som man vill för just en.