Happiness Is A Cigar Called Turplan. - Sweet As The Moment When The Turplan Went "Pop"

Allt går med musik

Posted July 12, 2015, 9:36 p.m. By turplan

Så glad jag känner mig nu när man har kommit igång lite smått här nu med planering för renoveringen. Känns ju faktiskt rätt såb ra att det börjar hända lite grejer. Men nu är det lykke li som man lyssnar på och det sätter bra fart på grejerna här så att man ska kunna komma i rätt form. Det är jätte viktigt för mig att man har riktigt bra musik så att man ska kunna ha lite att kämpa med ochf ör. Så att man städar och så att man jobbar. Har verkligen alltid musik för annars står allt verkligen bara helt stilla och så kan man ju bara inte ha de så klart utan det är full fokus eller inget som gäller. Och är det då musik man behöver så är det musik man behöver.