Happiness Is A Cigar Called Turplan. - Sweet As The Moment When The Turplan Went "Pop"

Kommer att minnas

Posted March 1, 2013, 7:05 a.m. By turplan

Jag älskar att åka båt och att vara nära vatten. Spelar ingen roll om det är havet eller på en insjö, bara det är mängder med vatten. Jag blir så lugn och harmonisk av vattnet. Jag tror ju att jag verkligen inte är ensam om detta. Nästan alla vill ju bo när vatten. För mig var gårdagen väldigt bra eftersom jag är så pass förtjust i vatten. Hade möjligheten att få åka motorbåt här ute i Öresund. Själv har jag inte båt nu för tiden, men en kompis till mig är med i en båtklubb där man kan hyra motorbåtar. Vi var ute i ett par timmar, körde snabbt, åkte gummiring och sen cruisade vi genom kanalen i Malmö. Gårdagen är en av de dagar som jag kommer att minns mest från denna sommar.